1/2
 Taller sòl pèlvic

Sabadell | Amaltea centre de salut |  Suelo pélvico

TALLER MENSUAL

Dia: Primer dilluns de cada mes

Hora: 18.00h a 20.00h

Lloc: Amaltea centre de salud

Preu: 25€/mes

Impartit por: Isabel Trinidad. Fisioterapeuta. Professora acreditada del Mètode Feldenkrais. Especialista en Reeducació Postural Global

EL PERINEU FEMENI

És una proposta de treball funcional de l'activitat del perineu des d'un enfocament global de la dona.Aquest taller està destinat a les dones, en qualsevol etapa de la seva vida, per brindar alguns coneixements bàsics i atenció d'aquesta zona, i poder beneficiar-se de cures especials i específics. És possible preparar i acompanyar tots els canvis als quals està sotmès el sòl pèlvic al llarg de la nostra vida de manera positiva, constructiva i lògica sobre la base de l'acte coneixement, observació, exploració, experiència pràctica i integració de l'estructura anatòmica, fisiologia i funció del perineu.

L'enfocament d'aquest treball és global, oferint un aprenentatge donis de la interrelació del perineu amb la resta d'estructures del cos. Planteja una presa de consciència corporal basada en un coneixement bàsic de l'anatomia i funció, accessible a la major part del públic. El treball és pràctic i vivencial, donis d'un acostament respectuós, suau i progressiu en el marc de la mujer.la pràctica d'aquests coneixements bàsics té un gran valor, especialment quan encara no existeix cap patologia, i també quan requerim restaurar-la: activem recursos per a la prevenció i restauració, l'augment de vitalitat yla creació de nous patrons de moviment i acció.

Re-educant el sòl pèlvic

La didàctica d'aquest taller pràctic, proposa sèries d'exercicis per descobrir sensorial i funcionalment aquesta zona i per entrenar-se, des d'una perspectiva d'higiene- d'art de viure i qualitat de vida; complementant la perspectiva terapèutica, la qual deu estar subjecta al seguiment mèdic.

ESCRÍBENOS

LLÁMANOS

93 125 93 29

SÍGUENOS

AMALTEA CENTRE DE SALUT | SABADELL
CURSO DEA | BARCELONA | SABADELL
AMALTEA SALUT SABADELL
Please reload

VISÍTANOS

Amaltea centre de salut

c/Sant Oleguer, 94

Sabadell 08202

Barcelona

Horario: 9.00h a 14.00h

               17.00h a 20.00h

        

Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.

Serveis: LACTANCIASABADELL, SHIATSUSABADELL, PREPARACIONALPARTOSABADELL, DRENAJE LINFATICO, PSICOLOGO EN SABADELL,

ATAQUESDEPANICOSABADELL,

FISIOTERAPIA DEL SUELO PELVICO, ESFERODINAMIA, YOGA PARA EMBARAZADAS, MASAJE INFANTILSABADELL, CHIKUNG, HIPOPRESIVOS, PRECONCEPCION, PILATES SABADELL, GRUPO DE LACTANCIA, ESTIMULACION COGNITIVA, TERAPIA DE PAREJA SABADELL, FISIOTERAPEUTA EN SABADELL,

FISIOTERAPIA DEPORTIVA, FISIOTERAPIA OBSTETRICA, FISIOTERAPEUTA SUELO PELVICO,

SOPORTEVITALBASICOBARCELONA

SOPORTEVITALBASICOSABADELL

CURSOSOPORTEVITALBASICOBARCELONA

PSICOLOGA ESPECIALIZADA EN VIOLENCIA DE GENERO SABADELL

CONSULTA PSICOLOGO EN SABADELL | CONSULTA PSICOLOGA EN SABADELL

Amaltea centre de salut | c/ Sant Oleguer, 94 | 08202 Sabadell | 93 125 93 29