Shiatsu Sabadell
Terapia de shiatsu en Sabadell
Masaje shiatsu | Sabadell
Masaje terapeutico Shiatsu
Shiatsu Sabadell
Terapia de shiatsu en Sabadell
Masaje shiatsu | Sabadell
Masaje terapeutico Shiatsu
Amaltea
Teràpies:

  Shiatsu

Sabadell | Amaltea centre de salut |  Shiatsu

Terapia de shiatsu a Sabadell

No és necessari tenir alguna dolència per rebre un shiatsu. Aquest massatge, gràcies a les seves pressions suaus, estiraments i mobilitzacions d'articulacions fa que resulti un tractament molt agradable perquè genera una sensació de benestar i tranquil·litat que redueix l'estrès del nostre organisme.

Un massatge de shiatsu dura aproximadament seixanta minuts, el pacient ha d'anar amb roba còmoda i es realitza sobre un futón. S'efectuen pressions suaus, mobilitzacions d'articulacions i estiraments.

El shiatsu és una tècnica originària de Xina però desenvolupada a Japó. Literalment vol dir “pressió amb els dits”.

Segons el shiatsu i la medicina tradicional xinesa el nostre cos ho recorren dotze meridians principals (els mateixos que utilitza l'acupuntura), cadascun dels quals està associat a un òrgan o víscera. Per aquests canals és per on circula l'energia (o ki, en japonès).


Aquesta tècnica treballa des del punt de vista que les desarmonías (tant físiques com a emocionals) vénen donades pels bloquejos d'energia dels diferents meridians. El shiatsu treballa de forma holística, entenent a l'ésser humà com “un tot”. És per això que en aquesta teràpia es té en compte que un mal funcionament d'un òrgan pot crear un desequilibri emocional i viceversa. Així, per exemple, un mal funcionament del pulmó que perduri en el temps podrà provocar un estat de tristesa en la persona i, a l'inrevés, una tristesa profunda i que s'allargui podrà causar un desajustament en els pulmons.

Les patologies, els estils de vida no saludables, les emocions, així com l'estrès o l'ansietat, poden desequilibrar el nostre organisme. El shiatsu tracta de restablir l'equilibri mitjançant la manipulació dels diferents meridians.

A més de l'esmentat anteriorment, el shiatsu s'utilitza també per tractar contractures, esquinços, lumbàlgies, ciáticas, migranyes, trastorns menstruals, etc.

Està indicat per a qualsevol etapa de la vida.


 

ESCRÍBENOS

LLÁMANOS

93 125 93 29

SÍGUENOS

Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.
Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.
Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.

VISÍTANOS

Amaltea centre de salut

c/Sant Oleguer, 94

Sabadell 08202

Barcelona

Horario: 9.00h a 14.00h

               17.00h a 20.00h

        

Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.
Please reload