Buscar
  • Dolors

Amaltea


Bon dia a tothom,

Aquí comença el nostre periple amb el bloc... bé, de fet, el bloc és una de les extremitats de la nostra aventura personal i professional.

Però primer ens volem presentar: som la Dolors i l’Aymará; la primera, auxiliar d’infermeria (i està a punt d’acabar la carrera d’infermeria) i consultora de lactància materna des de fa molts anys; la segona, infermera i terapeuta de shiatsu.

Som dues dones (“¡Hechas y derechas!”, que diu la meva mare...) que, per causalitats de la vida ens vam conèixer ara fa set anys a l’escola dels nostres fills. I dic “causalitat” perquè era clar que ens havíem de trobar, tot i que, al principi, no teníem ni idea de per què.

El temps passava i la nostra amistat anava creixent. I no era només perquè tenim el mateix sentit de l’humor (veritables mals de panxa i molts abdominals de tant riure!!) o perquè existís un feeling especial (segur que us ha passat alguna vegada, que connectes amb algú des d’una part profunda i inexplicable, com si ja us coneguéssiu de tota la vida), la nostra entesa també venia perquè vibràvem amb els mateixos temes.

A la Dolors se li encenien (i encara li passa) els ulls quan parlava d’alguna mare a la que havia pogut ajudar amb el tema de la lactància.. i jo, m’emocionava (i encara em passa) quan li explicava què bé s’havia quedat una dona embarassada a la que li havia donat un shiatsu. I així, explicant-nos les nostres experiències, un dia la Dolors em va dir:

- Nena, tu i jo em de muntar alguna cosa juntes!

Els anys van anar passant i aquella frase, aquella llavor, es va anar endinsant , encara sense saber amb quin motiu, però amb la intuïció de que alguna cosa bona en sortiria d’allò.

Un dia de primavera d’ara fa dos anys, on el sol brillava i els ocells cantaven (mare de Déu, sembla un conte del Walt Disney), la Dolors i jo ens vam trobar a la sortida del cole dels nens i ella, com aquell qui no vol, va deixar anar una de les seves frases:

- Ja sé el que muntarem tu i jo!

Els meus ulls (i el meu cor) oberts com plats, esperant rebre la solució al misteri...

-Què????

- Un centre... un espai on puguem donar tot allò que sabem, on puguem ajudar a les dones en totes les seves etapes, als fills, als pares... En el nostre centre - la Dolors cada vegada estava més emocionada- haurà diferents disciplines, perquè la gent no s’hagi de desplaçar d’un lloc a un altre....

.... i bla bla bla.... ella continuava parlant, descrivint el que seria el nostre futur, però jo gaire bé no l’escoltava perquè el meu cervell ja estava hipnotitzat, imaginant-se aquella proposta, aquell somni, fent-se realitat.

Com dic, han passat dos anys des d’aquell dia i aquell dibuix de la ment ha anat baixant, del cervell al cor i, per fi, a les mans...

L’embaràs ha sigut molt llarg i ens ha servit per madurar i posar en ordre moltes coses. El part, molt actiu i esgotador, però hem tingut la sort de poder comptar amb àngels que ens han cuidat i ajudat i, gràcies a ells, ens hem pogut ensortir (mai els hi podrem agrair completament). I ara estem alletant amb molt carinyo i amor...

Amaltea ja s’ha materialitzat...

#amaltea

2 vistas

ESCRÍBENOS

LLÁMANOS

93 125 93 29

SÍGUENOS

AMALTEA CENTRE DE SALUT | SABADELL
CURSO DEA | BARCELONA | SABADELL
AMALTEA SALUT SABADELL
Please reload

VISÍTANOS

Amaltea centre de salut

c/Sant Oleguer, 94

Sabadell 08202

Barcelona

Horario: 9.00h a 14.00h

               17.00h a 20.00h

        

Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.

Serveis: LACTANCIASABADELL, SHIATSUSABADELL, PREPARACIONALPARTOSABADELL, DRENAJE LINFATICO, PSICOLOGO EN SABADELL,

ATAQUESDEPANICOSABADELL,

FISIOTERAPIA DEL SUELO PELVICO, ESFERODINAMIA, YOGA PARA EMBARAZADAS, MASAJE INFANTILSABADELL, CHIKUNG, HIPOPRESIVOS, PRECONCEPCION, PILATES SABADELL, GRUPO DE LACTANCIA, ESTIMULACION COGNITIVA, TERAPIA DE PAREJA SABADELL, FISIOTERAPEUTA EN SABADELL,

FISIOTERAPIA DEPORTIVA, FISIOTERAPIA OBSTETRICA, FISIOTERAPEUTA SUELO PELVICO,

SOPORTEVITALBASICOBARCELONA

SOPORTEVITALBASICOSABADELL

CURSOSOPORTEVITALBASICOBARCELONA

PSICOLOGA ESPECIALIZADA EN VIOLENCIA DE GENERO SABADELL

CONSULTA PSICOLOGO EN SABADELL | CONSULTA PSICOLOGA EN SABADELL

Amaltea centre de salut | c/ Sant Oleguer, 94 | 08202 Sabadell | 93 125 93 29