1/2

Metgessa de familia i homeópata.

Medicina Integrada.

Dra. Ana Carmen Valiente Martín

Sóc llicenciada en Medicina de Família i Homeopatia Clàssica. Sempre he entès la medicina de manera integrada i així l'exerceixo. Com a metgessa, per la meva formació i practica conec tant l'aplicació de l'Homeopatia, com de la Alopatía. Però segons he anat entenent el procés d'emmalaltir, l'homeopatia ens cobreix d'una manera més completa la totalitat de l'ésser humà, ja que té en compte tant el físic, l'emocional i el mental. I no només això sinó que el seu mecanisme de curació es basa no tant a controlar sintomas, sinó a tenir-los en compte per saber que adreça ha de portar el procés curatiu.

Però a causa que estem vivint en una societat on la mayoria de població utilitza la medicina convencional, haig de saber a cada moment, i segons les circumstàncies del pacient, com haig d'emprar ambdues.

Encara que a la meva manera d'entendre, una societat on pudieramos utilitzar els farmacos un 10% i un 90% tractaments Homeopátics, seria una Societat molt més sana, i cumpliriem amb la definició donada per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) segons la qual la salut és “un estat de complet benestar físic, mental i social, i no solament l'absència d'afeccions o malalties”.

Al llarg de la meva trajectòria com a metgessa, i a més de la formació continuada tant en medicina convencional, com en Homeopatia, he anat aprenent diverses tècniques, com és medicina ortomolecular, homeospagyria, les quals poso en practica quan considero oportú. Però vull destacar dues tècniques que més han suposat per mi un aprenentatge tant personal com a professional i que per tant incloc en la meva consulta diària, que són:

Atenció al Dol, en el qual acompanyo a persones en el procés de perduda de sers estimats.

I Parell Biomagnétic, amb el qual puc regular les alteracions del PH orgànic, i als patògens que poden estar involucrats en el procés d'emmalaltir.

SOBRE

Homeopatia

SOBRE

Parell biomagnètic

SOBRE

Atenció
al dol

ESCRÍBENOS

LLÁMANOS

93 125 93 29

SÍGUENOS

Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.
Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.
Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.

VISÍTANOS

Amaltea centre de salut

c/Sant Oleguer, 94

Sabadell 08202

Barcelona

Horario: 9.00h a 14.00h

               17.00h a 20.00h

        

Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.
Please reload

Serveis: LACTANCIASABADELL, SHIATSUSABADELL, PREPARACIONALPARTOSABADELL, DRENAJE LINFATICO, PSICOLOGO EN SABADELL,

ATAQUESDEPANICOSABADELL,

FISIOTERAPIA DEL SUELO PELVICO, ESFERODINAMIA, YOGA PARA EMBARAZADAS, MASAJE INFANTILSABADELL, CHIKUNG, HIPOPRESIVOS, PRECONCEPCION, PILATES SABADELL, GRUPO DE LACTANCIA, ESTIMULACION COGNITIVA, TERAPIA DE PAREJA SABADELL, FISIOTERAPEUTA EN SABADELL,

FISIOTERAPIA DEPORTIVA, FISIOTERAPIA OBSTETRICA, FISIOTERAPEUTA SUELO PELVICO,

SOPORTEVITALBASICOBARCELONA

SOPORTEVITALBASICOSABADELL

CURSOSOPORTEVITALBASICOBARCELONA

Amaltea centre de salut | c/ Sant Oleguer, 94 | 08202 Sabadell | 93 125 93 29