1/4

MASSATGE INFANTIL

Massatge infantil | Sabadell | Amaltea centre de salut

Massatge infantil a Sabadell.

Contacta per a  +informació del curs de massatge infantil

AQUÍ

Per què realitzar el curs de massatge infantil?

Incorporar el massatge infantil en la nostra rutina diària fa que tinguem contacto pell amb pell amb els nostres bebès cada dia, sent molt beneficiós per al desenvolupament del nen. La seva confiança al món i en si mateix s'enforteixen a través de les carícies, que li proporcionen seguretat i amor i és una tècnica molt agradable per enfortir el sistema immunitari.

El massatge infantil és una experiència única de comunicació a través de la pell.

Les teràpies amb bebès gairebé sempre tenen una repercussió immediata, amb el massatge infantil a més de proporcionar comoditat i benestar, podem alliberar tensions per regular l'equilibri emocional i el to muscular.
Un excés d'activitat, estímuls o rigidesa poden desbordar l'estat del nounat provocant dificultat digestiva, plor o problemes de somni. D'altra banda, les dificultats vénen per estrès de la mare a causa de casos com baix pes o dificultat de recuperar-ho, introducció de suplements de llet infantil, malgrat el desig de l'alletar, o el contrari, mares que es decideixen per la lactància artificial, la pressió de la societat en general, fa entrar en un cercle del que és difícil sortir, dificultant encara més la problemàtica.

Amb el massatge infantil, connectant a un nivell físic i emocional s'aconsegueix sortir més fàcilment d'aquests cercles ajudant al bebè a re-organitzar-se i establir un esquema harmoniós que restauri i equilibri tots els teixits del cos i ajudant a donar confiança i seguretat a la mare en les cures, repercutint directament en la millora de salut dels dos.

Massatge infantil en Amaltea

​En Amaltea el curs de massatge està basat en el massatge infantil “Shantala” es tracta d'un massatge que prové d'orient. El Dr. Frédérick Leboyer va acostar aquest massatge a la societat occidental en la dècada dels anys cinquanta definiendolo com "el regal de donar amor" i en el seu llibre explica com va quedar impressionat en veure a Shantala, una dona de Calcuta que li donava un massatge al seu bebè, “Era com un ritual, com un ballet, hi havia tanta harmonia en això, tanta tendresa...” va escriure.

En l'Índia el massatge infantil forma part de la rutina de cura des del naixement i segons el propi Dr. Leboyer és "Un diàleg silenciós d'amor entre una mare i un bebè"

A més tractem de combinar-ho juntament amb altres tècniques de massatge com el shiatsu per a bebès que pretén recolzar el desenvolupament psicomotriu del bebè o alguns moviments del mètode de les cadenes fisiològiques. La combinació de les aquestes tècniques pot ajudar als pares amb alguns problemes del dia a dia com gasos, restrenyiment, dentició, falta de somni o un dia molt estressat. A més d'enfortir el sistema immunitari ajuda al bebè a conèixer els límits del seu propi cos i a desenvolupar el sentit del tacte. Equilibra el to muscular i produeix una sensació de benestar immediata.

El curs es pot compartir en grup amb altres pares i els seus bebès o es pot realitzar de forma individual.
Amb el massatge pot tractar-se tot el cos o alleujar una zona concreta on hi hagi una dolència particular.
Són quatre sessions d'una hora i mitja aproximadament una vegada per setmana. Els horaris els adaptem a cada grup (consulta'ns per fer un grup en l'horari que tu necessites).


Durant les sessions la infermera parlarà de les diferents teories i tècniques de massatge infantil, Shantala, Shiatsu, Tui-*na i s'abordessin temes com la relaxació, els estats anímics del bebè i la mare, l'alimentació, el somni, el vincle i altres temes que siguin d'interès.

Quan ets mare gastes moltíssima energia, si vols reposar-te del teu dia a dia
pots rebre un tractament de Shiatsu que t'ajudarà a recuperar-te!

ESCRÍBENOS

LLÁMANOS

93 125 93 29

SÍGUENOS

Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.
Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.
Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.

VISÍTANOS

Amaltea centre de salut

c/Sant Oleguer, 94

Sabadell 08202

Barcelona

Horario: 9.00h a 14.00h

               17.00h a 20.00h

        

Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.
Please reload

Serveis: LACTANCIASABADELL, SHIATSUSABADELL, PREPARACIONALPARTOSABADELL, DRENAJE LINFATICO, PSICOLOGO EN SABADELL,

ATAQUESDEPANICOSABADELL,

FISIOTERAPIA DEL SUELO PELVICO, ESFERODINAMIA, YOGA PARA EMBARAZADAS, MASAJE INFANTILSABADELL, CHIKUNG, HIPOPRESIVOS, PRECONCEPCION, PILATES SABADELL, GRUPO DE LACTANCIA, ESTIMULACION COGNITIVA, TERAPIA DE PAREJA SABADELL, FISIOTERAPEUTA EN SABADELL,

FISIOTERAPIA DEPORTIVA, FISIOTERAPIA OBSTETRICA, FISIOTERAPEUTA SUELO PELVICO,

SOPORTEVITALBASICOBARCELONA

SOPORTEVITALBASICOSABADELL

CURSOSOPORTEVITALBASICOBARCELONA

Amaltea centre de salut | c/ Sant Oleguer, 94 | 08202 Sabadell | 93 125 93 29