1/5

 

Activitats

Sabadell | Amaltea centre de salut |  Activitats

Massatge Infantil

AMALTEA

A Amaltea volem promoure el contacte nutritiu i la comunicació amb el nadó mitjançant el massatge infantil. El tipus de massatge que utilitzarem és el shiatsu perquè satisfà la necessitat natural i intuïtiva de contacte físic entre pares i fills.

El shiatsu es fonamenta en els principis de la medicina tradicional xinesa, per la qual cosa és un mètode holístic, que considera la totalitat de l'ésser. Els seus efectes arriben a la pell, els músculs, els ossos, els òrgans interns, el sistema nerviós, fins al cos emocional i energètic.

Aquesta manera d'entendre a l'individu el converteix en un massatge amb propietats terapèutiques, que, a més de donar el suport emocional i afectiu necessari per al bon desenvolupament i creixement del nen, permet tractar malalties comunes de la infància, enfortint el seu sistema immunològic, digestiu i nerviós i estimulant un creixement sa i equilibrat. En aquestes sessions també treballarem exercicis per la mare que l'ajudaran a fer estiraments o abdominals d'una manera lúdica mentre interactua amb el seu nadó.

El curs consta de cinc sessions i la durada és entre una hora i una hora i mitja.

 

PREU: 100€ tot el curs (poden venir dos adults per nadó) // SÒCIES: 85€

MÉS INFORMACIÓ

Pilates | Sabadell

Alguns dels beneficis del pilates:

Ajuda a alleujar la majoria dels dolors d'esquena, millora la flexibilitat i elasticitat, millora els dolors cervicals, dorsals i lumbars.
Redueix l'estrès i la fatiga. Millora la coordinació i control de la postura, ajuda a millorar les digestions i a estimular la mobilitat intestinal.
 
​​
Classes setmanals d'una hora
PREU: una classe: 45€ al mes              PREU SÒCIES: 40,5€
           dues classes: 65€ al mes           PREU SÒCIES: 58,5€
MÉS INFORMACIÓ

L’esferodinàmia és una bona eina de treball durant l’embaràs per prendre consciencia de les modificacions de l’eix postural que es donen en aquesta etapa (possibilitant una connexió millor amb el món intern i els seus canvis), per mantenir el cos actiu i la ment relaxada i per pal·liar dolències com la ciàtica, el dolor pèlvic (que pot aparèixer en l’últim trimestre), la retenció de líquids o l’insomni, entre d’altres. Si prèviament a l’embaràs no ha existit el contacte amb l’esferodinàmia, és aconsellable començar-lo a practicar a partir del segon trimestre de gestació. Són classes setmanals d’una hora de durada.

Classes setmanals d'una hora
PREU: una classe: 45€ al mes              PREU SÒCIES: 40,5€
           dues classes: 65€ al mes           PREU SÒCIES: 58,5€
 
MÉS INFORMACIÓ

Ioga per Embarassades a Sabadell

Estirar, relaxar, tonificar, sentir, gaudir i compartir és principalment el que ens brinda aquest espai durant la classe de ioga per a embarassades. Algunes asanes del ioga són ideals durant l'embaràs perquè produeixen un estirament de les fibres elàstiques, distenen les parets abdominals evitant qualsevol tensió a la zona de l'úter, cuiden la nostra esquena, ens ajuden a millorar la postura corporal, a prendre consciència del nostre cos, a enfortir certes zones que ens preparen per al part i el postpart i sobretot a relaxar-nos i gaudir del meravellós que és estar embarassada.

Activem la circulació sanguínia i l’oxigenació de la sang que va cap a la placenta i alimenta el bebè, relaxa les nostres cames i afavoreix el retorn venós. La pràctica del ioga ens ajuda també en el procés digestiu, moltes vegades alterat durant l'embaràs, al metabolisme i bona assimilació dels nutrients. És un moment de molts canvis físics i emocionals, dubtes, inseguretat, canvis d'humor. El ioga ens ajuda a estar més en el present, a gaudir del nostre estat, a sentir la bellesa de tenir una vida dins de nosaltres i a connectar-nos amb aquest ésser i amb nosaltres mateixes.

 

Classes setmanals d'una hora

PREU: una classe: 45€ al mes             

PREU SÒCIES: 40,5€          

ESCRÍBENOS

LLÁMANOS

93 125 93 29

SÍGUENOS

Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.
Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.
Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.

VISÍTANOS

Amaltea centre de salut

c/Sant Oleguer, 94

Sabadell 08202

Barcelona

Horario: 9.00h a 14.00h

               17.00h a 20.00h

        

Captura de pantalla 2019-09-27 a las 16.
Please reload